Contact

De organisatie van de Vrouwenmars Wandeltocht bestaat in 2023 uit

  • Anna van der Molen – OVCG : “Ik doe mee aan de organisatie omdat ik binnen mijn werk voor Oorlogs- en Verzetscentrum Groningen op het verhaal van de vrouwenmars stuitte en meteen gegrepen was. Zo’n bijzonder oorlogsverhaal verdient het om veel meer bekendheid te krijgen!”
  • Iris Vogt – kleindochter Corrie Kieft: “De moeder van mijn vader liep als 1 van de 116 vrouwen mee in 1945. Ondanks dat ik haar nooit heb kunnen ontmoeten heb ik altijd terugkerende achtervolgingsdromen gehad, totdat ik zelf in 2022 de tocht heb meegelopen. Hier aan meedoen werkt helend, ik werk graag mee om dit voor anderen mogelijk te maken.”
  • Rinke van Zuren – achterkleindochter Corrie Kieft: “Als achterkleinkind van 1 van de vrouwen uit 1945 werk ik graag mee om deze bijzondere tocht te blijven herdenken en te onthouden waar zij voor gestreden hebben.”
  • Rixt van Gosliga – initiatiefneemster sinds 2022: “In 2021 liep ik de Vrouwenmars, georganiseerd als eenmalige herdenkingstocht, voor 75 jaar vrijheid in Nederland. Het, voor mij onbekende, verhaal over de Vrouwenmars maakte veel indruk op me. Zoveel dat ik besloot het mogelijk te maken deze vrouwen elk jaar te herdenken en hun verhaal te laten herleven door het organiseren van een jaarlijkse wandeltocht.”

Heb je vragen suggesties of opmerkingen, neem dan contact met ons op via
info@vrouwenmars1945.nl

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial